Proč nakupovat u nás?

Kvalitní dekorace z Německa,Čech i Asie za nízké ceny.

Možnost vrácení zboží do 14 dnů bez udání důvodu.

Poštovné od 89 Kč , nad 1000 Kč ZDARMA!!!!

IN TIME

NOVINKY, ČLÁNKY

arr3Úprava ceníku dopravyVážení zákazníci, vzhedem ke zvýšení cen dopravce, jsme bohužel nuceni zvýšit cenu dopravy na 89 Kč.... arr3Hlídací pesZavedli jsme pro Vás novou funkci zvanou hlídací pes. Pokud Vás zajímá, kdy bude vámi žádané zboží... arr3Úprava starého nábytku do Provence styluI já patřím mezi milovníky Provance stylu a  nabídnu Vám mé zkušenosti s úpravou nábytku a věcí do...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 172 Kč (7 Eur)
skladem
naše cena 1 499 Kč (57 Eur)
skladem
naše cena 595 Kč (23 Eur)
skladem

KONTAKTY

U modráska
Vysoká Pec 119
26241 Bohutín
tel: +420 602608833
info@umodraska.cz

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 999 Kč (38 Eur)
skladem
naše cena 289 Kč (11 Eur)
skladem
naše cena 799 Kč (30 Eur)
skladem

Náš blog:

http://bytove-doplnky-a-dekorace.webnode.cz/blog/

 

Doporučujeme Vám:

Keramika Vávrová Pražská ul.č.7, Příbram



Výborné masáže v Příbrami - Gabriela Hurtová - v nabídce i dárkové poukazy

http://pribramskemasaze.kvalitne.cz/

 

Vinotéka u Kauflandu, Husova 623, Příbram IV

Vína od 12 moravských vinařů, zahraniční vína, sudová vína

https://www.facebook.com/pages/Vinot%C3%A9ka-u-Kauflandu/1641575336069769?fref=ts

 

Dětské licenční a dovozové oblečení Tygřisko

http://www.detske-obleceni-tygrisko.cz/

 

www.najduzbozi.cz

www.utulnice.cz"

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ